Strona główna

Oferta weselna Powitanie chlebem i solą przez gospodarzy hotelu. Zaproszenie gości weselnych i toast lampką szampana na zdrowie Młodej Pary. Przy pięknym widoku na jezioro sępoleńskie i w miłej atmosferze w naszym hotelu polecamy Państwu następujące


Pobieranie 27.81 Kb.
Data20.06.2016
Rozmiar27.81 Kb.





Oferta weselna
Powitanie chlebem i solą przez gospodarzy hotelu.

Zaproszenie gości weselnych i toast lampką szampana na zdrowie Młodej Pary.

Przy pięknym widoku na jezioro sępoleńskie i w miłej atmosferze w naszym hotelu

polecamy Państwu następujące menu:
Zupy:

Jedna porcja na osobę, jeden asortyment do wyboru

Rosół z kury podawany z dodatkiem pieczywa z masłem i serem

Krem z brokułów z grzankami

Krem z borowików podawany w chlebie
Dania główne:
Kurczak w sosie potrawkowy z ryżem (jedna porcja)
Trzy sztuki na osobę, pięć asortymentów do wyboru

Łosoś smażony na sosie szpinakowym

Kotlet schabowy tradycyjny

Schab z przeplatany boczkiem i pomidorem

Schab z pieczarkami faszerowany

Filet z kurczaka po malajsku z serem brie i ananasem

Pierś kurczęcia grillowana pod serowym puchem zapiekana

Filet z kurczaka z pieczarkami serem i pietruszką

Filet z kurczaka z serem i selerem owijany boczkiem

Kotlet de voaile

Udko z kaczki pieczone

Kaczka pieczona z jabłkami

Roladki z indyka faszerowane szpinakiem

Pierś z indyka pieczona ze śliwka i morelą

Karkówka pieczona

Zraz wieprzowy

Zraz wołowy
Dodatki:
Ziemniaki, frytki, ziemniaki ze skórką, sos pieczeniowy

Surówki:
Jedna porcja na osobę, trzy asortymenty do wyboru

Surówka z kapusty pekińskiej z sosem ogrodowym

Surówka z kapusty czerwonej

Surówka z kapusty białej

Marchewka z jabłkiem

Buraki z cebulą

Surówka z selera
Ciepłe dodatki:
Jedna porcja na osobę, jeden asortyment do wyboru

Marchewka z groszkiem

Kalafior z wody z masłem i bułką tartą

Brokuł z wody z masłem i bułka tartą

Mieszanka warzyw gotowanych (kalafior, brokuł, marchewka mini)
Deser:
Jedna porcja na osobę, jeden asortyment do wyboru

Lody waniliowe ze śmietaną i sosem malinowym

Lody na gorąco na sosie malinowym

Pana cotta na sosie jagodowym

Tiramizu – włoski deser z serka mascarpone na sosie malinowym

Szarlotka z lodami na sosie malinowym

Kawa, herbata podawana w termosach bez ograniczeń
Owoce:
Winogrona, banany, kiwi, mandarynki, gruszki, pomarańcze, ananasy, jabłka, truskawki, arbuzy
Zimna płyta:
Zakąski zimne z ryb:

Jedna porcja na osobę jeden lub dwa asortymenty do wyboru

Pstrąg faszerowany sandaczem

Roladki z łososia wędzonego w biszkopcie szpinakowym

Tatar z łososia

Łosoś wędzony ze szpargami

Sandacz w galarecie

Ryba po japońsku

Ryba po grecku

Ryba w zalewie octowej

Śledź bajeczny w oleju z vinaigrettem malinowym

Pstrąg wędzony
Zakąski zimne z mięs:
Trzy porcje na osobę cztery asortymenty do wyboru

Galaretka z drobiu

Galantyna z kurczaka z kurkami

Mus z drobiu z czerwonym pesto w polędwiczce wieprzowej

Pasztet wieprzowo drobiowy w cieście francuskim – terina

Pasztet drobiowy z pieczarkami

Schab po warszawsku z masłem i chrzanem

Schab w galarecie (dekorowany majonezem i brzoskwinią)

Schab ze śliwką i orzechami zawijany w boczku

Ruloniki z szynek faszerowane sałatką z ogórków pieczarek i papryki

Szynka ze szparagami i jajkiem

Szynka z sałatką ziemniaczaną

Klopsiki w occie

Karkówka z sosem barbecue

Tatar wołowy

Polędwiczki wieprzowe z porami

Do wszystkich zakąsek podajemy pieczywo i masło
Sałatki:
Jedna porcja na osobę, dwa asortymenty do wyboru

Sałatka jarzynowa tradycyjna

Sałatka z czerwoną fasolą(ziemniaki, kukurydz, ogórek kisz, jajka, majonez, fasola czerwona)

Sałatka orientalna (orzeszki ziemnie, kukurydza , por, ananas, pierś kurczaka, majonez, ketchup)

Sałatka egzotyczna (kurczak wędzony, śliwki, brzoskwinie, majonez)

Sałatka grecka(pomidor, ogorek, cebula, papryka, ser feta, oliwki)

Sałatka z kurczaka ( ryż, ananas, kurczak gotowany, rodzynki, majonez)

Sałatka z tuńczyka(tuńczyk, groszek konserwowy, kukurydza konserwowa, tuńczyk, ryż, majonez

Sałatka „Jana”(kukurydz, ogórek konserw, majonez, ryż, pieczarki ,czosnek, jajka

Sałatka gyros (pierś kurczaka, papryka, ogórek kon. kukurydza kon .kapusta pekińska, majonez, ketchup)

Sałatka z pierożkami tortelini i ananasem (tortelini, por, ananas, majonez)

Ciepła płyta: (godz. 20:00)
Jedna porcja na osobę jeden lub dwa asortyment

Pałki z kurczaka pieczone

Steki z udek kurczęcia na warzywach grilowanych

Szaszłyk z drobiu

Golonki peklowane z kapustą zasmażaną

Zraziki ze schabu w sosie borowikowym
Ciepła płyta: (godz. 22:00)
Jedna porcja na osobę jeden asortyment

Polędwiczki wieprzowe w sosie estragonowym

Gulasz po węgiersku z warzywami

Buef Strogonow

Żurek z jajkiem i białą kiełbasą

Flaki wolowe

Polędwiczki wieprzowe z fetą i pomidorami w sosie śmietanowym
Ciasta: (godz. 23:00)
Tort kilku piętrowy (ilość pięter uzależniona od ilości gości)

Ciasta krojone w kawałkach dwie i pół sztuki na osobę, asortyment do uzgodnienia
Ciepła płyta: (ok. godz. 1:00)
Barszcz czysty (jedna porcja na osobę)

Pozostałe mięsa jedna porcja na osobę do wyboru dwa asortymenty

Filet z kurczaka w cieście piwnym

Panierowany filet z kurczaka ze szpinakiem i parmezanem

Pierś kurczęcia z krewetkami i sosem cytrynowym

Pierś kurczęcia z gorgonzolą i pomidorami suszonymi

Rolada ze schabu po sztygarsku

Schab po królewsku
Napoje:
Dwa litry na osobę

Soki: pomarańczowy, czarna porzeczka, jabłkowy, grejpfrutowy, wieloowocowy,

Woda niegazowana z cytryną i lodem
Poprawiny:

Rosół z kury (jedna porcja na osobę)

Pozostałe mięsa i zimne zakąski z poprzedniego dnia
Podane menu proponujemy Państwu w cenie 210,00 zł od osoby

Dzieci w wieku do 6 lat – GRATIS.

Wystrój sali gratis. Poprawiny w cenie 800,00 zł.

Poprawiny do godz. 18:00

Dodatkowo oferujemy w dniu wesela jeden pokój dla Pary Młodej gratis i jeden pokój gratis przy organizacji wesela powyżej 50 osób.
Cennik noclegów:

pokój 1-os.100,00 zł, pokój 2-os. 140,00 zł, pokój 3-os.170,00 zł, pokój 4-os. 200,00 zł

Podane ceny są cenami brutto. Oferta ważna do 31.12.2016 r.
Dodatkowe atrakcje wieczoru:

Prosiak pieczony faszerowany nadzieniem mięsnym podawany z kaszą ogórkami i papryką konserwową – 900,00 zł

Marynowana szynka wieprzowa pieczona w całości z sosem żurawinowym – 600,00 zł

Indyk pieczony faszerowany nadzieniem mięsnym podawany z sosem serowym – 600,00 zł

Stół wiejski (wędliny suche ,kaszanka, smalec wiejski ze skwarkami, ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pieczywo, szynka wieprzowa parzona, chrzan, żurawina) – 600,00 zł








©snauka.pl 2016
wyślij wiadomość