Strona główna

Lublin, dnia


Pobieranie 48.06 Kb.
Data20.06.2016
Rozmiar48.06 Kb.

Lublin, dnia…………………

Nazwisko..................................................


Imię...........................................................
Wydział Inżynierii Produkcji
Kierunek: technika rolnicza i leśna
Specjalność: ………………………………….


STUDIA STACJONARNE DRUGIEGO STOPNIA





























DEKLARACJA WYBORU JĘZYKA OBCEGO

Kandydat wybiera jeden język obcy z zaproponowanych i deklaruje poziom znajomości języka.

Język obcy obowiązuje w semestrze I – 30 godz.; semestrze II – 30 godz.


Język kontynuowany po 120 godzinach lektoratu




Język kontynuowany po 60 godzinach lektoratu

Język

Deklarowany poziom





Język

Deklarowany poziom


B1

B2




A1

A2

1.Język angielski

 


 

 




1.Język angielski

 


 

 

2.Język niemiecki

 


 

 




2.Język niemiecki

 


 

 

3.Język francuski

 


 

 




3.Język francuski

 


 

 

4.Język rosyjski

 


 

 




4.Język rosyjski

 


 

 

Kurs języka specjalistycznego poziom B2 lub B2 plus




Kurs z elementami języka specjalistycznego poziom A2 lub A2 plus




























VERTE !

DEKLARACJA WYBORU FAKULTETU DO WYBORU
Oświadczam, że wybieram nw. fakultet do wyboru (FW) do realizacji w I semestrze studiów stacjonarnych II stopnia na kierunku technika rolnicza i leśna w roku akademickim 2010/11 */


Lp.

Fakultet do wyboru

Osoba odpowiedzialna



Kształtowanie właściwości produktów spożywczych

Dr inż. Barbara Maniak



Analityka przemysłowa

Dr Marek Szmigielski



Analiza i zarządzanie ryzykiem

Dr inż. Grzegorz Łysiak



Niespożywcze przetwórstwo materiałów roślinnych

Dr hab. Dariusz Dziki



Technologie w produkcji roślinnej

Prof. dr hab. Wojciech Tanaś



Energooszczędne układy napędowe

Prof. dr hab. Kazimierz Dreszer



Maszyny i urządzenia techniczne w kształtowaniu terenów zieleni

Dr inż. Franciszek Bieganowski



Przydomowe oczyszczalnie ścieków

Dr Krzysztof Jóźwiakowski



Gospodarowanie wodą w rolnictwie

Dr inż. Magdalena Patro



Technologia zbioru i konserwacji pasz

Prof. dr hab. Janusz Nowak



Agrotechniczne i prawne podstawy stosowania środków ochrony roślin

Prof. dr hab. Józef Sawa



Tworzenie portali biznesowych

Prof. dr hab. Andrzej Kusz



Budowa i integracja systemów informacyjnych

Prof. dr hab. Andrzej Kusz



Materiały i opakowania biodegradowalne

Prof. dr hab. Leszek Mościcki



Aspekty techniczne produkcji żywności funkcjonalnej

Prof. dr hab. Andrzej Kusz



Programowanie obiektowe w aplikacjach sieciowych

Dr Andrzej Bochniak



Programowanie w języku Java

Dr Wojciech Przystupa



Komputerowe wspomaganie projektowania

Dr inż. Andrzej Graboś



Zarządzanie jakością

Dr inż. Grzegorz Bartnik



Jakość żywności mrożonej i HACCP w chłodnictwie

Dr inż. Katarzyna Kozłowicz



Technologie i procesy energetyczne

Dr inż. Dariusz Góral



Standaryzacja normalizacja i zarządzanie bezpieczeństwem żywności

Dr hab. Kazimierz Zawiślak prof. nadzw. UP



Ocena i zapewnienie jakości surowców pochodzenia zwierzęcego

Dr inż. Paweł Sobczak



Pojazdy leśne i uterenowione

Dr inż. Tomasz Słowik



Metody komputerowe w projektowaniu maszyn rolniczych

Dr inż. Andrzej Turski



Metody badań naukowych

Dr inż. Andrzej Turski


*/ zaznaczyć wybrany fakultet

………………………………………….



(podpis)


Strona z


©snauka.pl 2016
wyślij wiadomość