Strona główna

Menu weselne 170 ZŁ/OS. Przywitanie chlebem I solą


Pobieranie 8.29 Kb.
Data18.06.2016
Rozmiar8.29 Kb.

Tel. 608-205-341

608-765-113


MENU WESELNE 170 ZŁ/OS.




  • Przywitanie chlebem i solą

  • Lampka szampana (dla wszystkich gości)

OBIAD:


- Rosół drobiowy z makaronem lub krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym

- Ziemniaki z koperkiem

- Frytki dla dzieci

- Karkówka pieczona z pieczarkami

- De Volaille

- Zrazy wieprzowe

- Kotlet schabowy

- Surówki:



  • Buraczki z cebulką lub mizeria

  • Selerowa z rodzynkami lub groszek z marchewką

  • Marchewka z ananasem

DESER:

- Pucharek lodowy lub szarlotka

- Kawa, herbata (bez ograniczeń, w termosach)
ZAKĄSKI:

- Różyczki z łososia wędzonego

- Galantyna z kurczaka lub indyk w maladze

- Pstrąg w galarecie

- Wariacje śledziowe MIX lub śledzie w oliwie z pieprzem cytrynowym

- Schab nadziewany w galarecie

- Sałatka warzywna zawijana w szynce lub jajka faszerowane

- Sałatka grecka lub wiosenna

- Sałatka z kurczaka w sosie chrzanowym

- Tymbaliki drobiowe

- Koreczki z klopsikiem

- Dipy: tzatziki, cumberland

- Pieczywo, masło
- Wiejski stół – swojskie wyroby (za dopłatą – 1500zł.)
NA CIEPŁO:

- Bogracz wieprzowy

- Według uznania klienta (za dopłatą): indyk, dziczyzna, pieczone prosię, udziec pieczony

KOLACJA:


- Barszcz z pasztecikiem

- Żeberka z kopytkami lub szaszłyk drobiowy


Ciasta, napoje, owoce i alkohol dostarcza zamawiający




©snauka.pl 2016
wyślij wiadomość