Protokół z posiedzenia Komisji Konkursowej Konkursu na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego



Pobieranie 69.98 Kb.
Data19.06.2016
Rozmiar69.98 Kb.
Protokół z posiedzenia Komisji Konkursowej

Konkursu na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego

żywienia w Szkole Podstawowej nr 82 w Warszawie, ul. Górczewska 201

W dniu 25 kwietnia 2012. o godz. 13:00 zebrała się Komisja Konkursowa Konkursu

na najem lokalu użytkowego i organizację punktu zbiorowego

żywienia w Szkole Podstawowej nr 82 w Warszawie, ul. Górczewska 201.


w składzie:
Przewodniczący Komisji – Marzena Borysiuk

Członek Komisji – Grażyna Krawczyk

Członek Komisji – Halina Lustyk

Członek Komisji – Rafał Konikowski


1. O godzinie 13:00 komisja konkursowa dokonała otwarcia złożonych ofert


w obowiązującym terminie.





  1. SZAFRAN CATERING Robert Kubicki, ul. Rosoła 10, 02-786 Warszawa „Szafran Catering” Robert Kubicki, Warszawa

  2. „SZWAJCARKA Marcin Sikorski, ul. Szobera 6 lok. 4, 01-315 Warszawa

  3. Ewa Borecka-Laszenko, ul. Kasztanowa 6/7, 03-197 Warszawa

  4. SH STYLE Konrad Amel, ul. Płocka 57/1, 01-160 Warszawa

  5. Firma Handlowo-Gastronomiczna Daniel Osik, ul. Górska 39, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

  6. BOB CATERING SERVICE, ul. Górna Droga 10/505, 02-495 Warszawa

  7. Usługi Gastronomiczne, Marcin Cwyl, ul. Zakole 11, 05-090 Raszyn-Rybie

  8. GASTRO TEAM Tomasz Kuranowski, ul. Parowcowa 18/22a, 02-445 Warszawa

  9. PPHU "IN OTTO" Sp. z o.o., Zbigniew Dąbrowski, ul. Chełmska 30/34, 00-725 Warszawa

  10. BLUEBAR-CATERING Jolanta Wróbel, ul. Afrykańska 16/9, 03-966 Warszawa

  11. IGUANA Usługi Gastronomiczne Kamil Stopkowski, ul. Piastowska 32, 82-500 Kwidzyń

  12. EWAN Ewelina Andrusik, ul. Marysieńki 3/27, 05-120 Legionowo

  13. Martyna Socha-Bindas, ul. Siemieńskiego 6, 02-106 Warszawa

  14. KONSORCIUM CATERMED S.A. i REBUS Sp. z o.o., ul. Siemaszki 15A, 31-201 Kraków i Dąbrowa Chotomowska, ul. Lipowa 36D, 05,123 Chotomów

  15. BRACIA PIETRZAK Wojciech Pietrzak, ul. Okrzei 4, 05-220 Zielonka

  16. GASTRO FOOD Sp. z o.o., ul. Szosa Lubelska 36, 05-400 Otwock

  17. Integracyjne Centrum Oświatowe Sp. z o.o. Sp. K, ul. Gronowa 30, 13-200 Rybno

  18. JANTERES s.c., ul. Jagiellońska 76, 03-301 Warszawa

  19. Eduservice Sp. z o.o., ul. Powstańców Śląskich 124 lok. 132, 01-466 Warszawa

























2. Komisja dokonała szczegółowej analizy ofert pod względem spełnienia wymogów formalnych.

W wyniku analizy stwierdzono:




LP

Nazwa Firmy



Stawka czynszu netto (zł)

Czas adaptacji pomieszczeń

Cena obiadu - Pełny obiad dwudaniowy brutto (zł) za szt.

Zestaw 6- latka brutto (zł) za szt.

Liczba osób zatrudnionych spośród pracowników kuchni i stołówki

STATUS


1

SZAFRAN CATERING Robert Kubicki

1200

7 dni

7,50

9,50

3

Do uzupełnienia: zaświadczenie o wpisie do działalności oraz potwierdzenie za zgodność z oryginałem referencji

2

SZWAJCARKA Marcin Sikorski

1350

Brak

5,80

8,80

3

Przyjęta – oferta kompletna

3

Ewa Borecka-Laszenko


1400

Brak

6

7,50

3

Do uzupełnienia: referencje

4

0 SH STYLE Konrad Amel

1500

14 dni

6,50

9,50

3

Do uzupełnienia: referencje

5

Firma Handlowo-Gastronomiczna Daniel Osik

1210

30 dni

6

7,50

3

Przyjęta – oferta kompletna

6

BOB CATERING SERVICE

1800

25 dni

7,50

9,50

3

Do uzupełnienia: zaświadczenie o wpisie do działalności

7

Usługi Gastronomiczne, Marcin Cwyl
















Odrzucona – stawka czynszu niższa od minimum, stawka dla klas 0 niezgodna z wymaganiami, brak oświadczenia o zobowiązaniu się do przygotowywania posiłków w oparciu o katalogi przykładowych jadłospisów


8

GASTRO TEAM Tomasz
Kuranowski

1500

1 dzień

5,85

7,20

3

Przyjęta – oferta kompletna

9

PPHU "IN OTTO" Sp. z o.o.,

1200

14 dni

6

9

3

Do uzupełnienia: referencje

10

BLUEBAR-CATERING Jolanta Wróbel

1500

wg uzgodnienia

7,50

9,50

3

Do uzupełnienia: dokumenty za zgodność z oryginałem

11

IGUANA Usługi Gastronomiczne Kamil Stopkowski

1800

7 dni

5,15

8,50

3

Przyjęta – oferta kompletna

12

EWAN Ewelina Andrusik

1720

14 dni

7,20

9,20

3

Do uzupełnienia: referencje

13

Martyna Socha-Bindas,

1400

60 dni

7,50

9,50

2

Do uzupełnienia: dokumenty za zgodność z oryginałem

14

KONSORCIUM CATERMED S.A. i REBUS Sp. z o.o

1800

45 dni

5,40

7,40

3

Do uzupełnienia: dokumenty rejestrowe firmy

15

BRACIA PIETRZAK Wojciech Pietrzak

1200

14 dni

7,50

9,50

3

Przyjęta – oferta kompletna

16

GASTRO FOOD Sp. z o.o.,

1500

40 dni

6,50

9

3

Przyjęta – oferta kompletna

17

Integracyjne Centrum Oświatowe Sp. z o.o. Sp. K,

1219,51

14 dni

4,83

6,82

3

Do uzupełnienia: dokumenty za zgodność z oryginałem

18

JANTERES s.c.,

1200

30 dni

7,50

9,50

3

Przyjęta – oferta kompletna

19

Eduservice Sp. z o.o.,

1202

30 dni

7

9

2

Przyjęta – oferta kompletna


Termin dostarczenia wyjaśnień i uzupełnień do dnia 28.04.2012r. do godziny 12.00
Na tym protokół zakończono i podpisano.

(podpisy członków Komisji)








©snauka.pl 2019
wyślij wiadomość

    Strona główna
Komunikat prasowy
przedmiotu zamówienia
najkorzystniejszej oferty
Informacja prasowa
wyborze najkorzystniejszej
warunków zamówienia
istotnych warunków
sprawie powołania
Regulamin konkursu
udzielenie zamówienia
przetargu nieograniczonego
zamówienia publicznego
Nazwa przedmiotu
Specyfikacja istotnych
modułu kształcenia
Rozporządzenie komisji
studia stacjonarne
wyborze oferty
Zapytanie ofertowe
Szkolny zestaw
Ochrony rodowiska
ramach projektu
prasowy posiedzenie
trybie przetargu
obwodowych komisji
zagospodarowania przestrzennego
komisji wyborczych
komisji wyborczej
Program konferencji
Wymagania edukacyjne
Lista kandydatów
szkoły podstawowej
która odbyła
Województwa ląskiego
Decyzja komisji
przedmiotu modułu
poszczególne oceny
Sylabus przedmiotu
szkół podstawowych
semestr letni
Postanowienia ogólne
przedsi biorców
produktu leczniczego
Karta przedmiotu
Scenariusz lekcji
Lista uczestników
Program nauczania
Projekt współfinansowany
Informacje ogólne
biblioteka wojewódzka
semestr zimowy